Welkom bij MTN Giethoorn

MTN-Giethoorn Kanaaldijk

MTN-Giethoorn, een levendig bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de wereld van edelstenen, sinds 1998 gevestigd aan de Kanaaldijk te Giethoorn. 

Deze internetsite is een onderdeel van MTN-Giethoorn, het edelsteenbedrijf van Elly ten Napel en Thoni Meijer.

MTN-Giethoorn is ook te bezoeken. In de 'Edelsteenhoeve' aan de Kanaaldijk vindt u een fraaie winkel met een zeer uitgebreid assortiment. U wordt  altijd gastvrij ontvangen maar wij vragen u wel even van te voren uw bezoek aan te kondigen, omdat wij niet altijd aanwezig zijn.

De Winkel Stenenplein

Bij MTN-Giethoorn vindt u Lortone steenbewerkingsapparatuur en alle toebehoren, Estwing geologengereedschap, Novex stereomicroscopen en loepen, ruwe, getrommelde en geslepen stenen, sierstukken en vele andere edelsteenproducten.
Daarnaast heeft MTN-Giethoorn een exclusieve sieradencollectie. Deze bestaat uit zelf ontworpen zilveren sieraden met fraaie, door ons zelf met zorg geselecteerde, edelstenen, mineralen, fossielen en schelpen. Hierdoor kunnen wij altijd goede kwaliteit garanderen. Elk zilveren sieraad uit deze collectie is uniek en handgemaakt. Op onze website ziet u slechts een kleine impressie omdat het voor ons onmogelijk is om de gehele collectie sieraden op de site weer te geven. Om een goede indruk te krijgen kunt u ons in Giethoorn bezoeken of op één van de mineralenbeurzen in het land (zie agenda).

Laat u verrassen in de 'Stenenhoeve' van MTN-Giethoorn, wij zullen u niet teleurstellen! 

NB. MTN-Giethoorn is niet te bezoeken gedurende zaterdag 20 januari tot en met maandag 5 februari.
vanaf 6 februari zijn wij weer te bezoeken en telefonisch bereikbaar.
Ook bestellingen gedaan in deze periode worden vanaf dinsdag 6 februari verstuurd.
Zendingen voor MTN-Giethoorn worden wel aangenomen en, uiteraard, zijn wij via e-mail gewoon bereikbaar voor uw vragen en mededelingen. 

MTN-Giethoorn voor deskundig en eerlijk advies, waar service hoog in het vaandel staat!

 

Aanmelden voor nieuwsbrief
E-mailadres: