Edelstenen, kristallen en mineralen. Wat u in onze webshop vindt, is slechts een klein deel van wat wij u totaal kunnen bieden.

Grote en kleine ruwe brokken voor de verzamelaar of professionele/hobby slijper. U vindt een groot assortiment op het geheel overdekte  'stenenplein' van MTN Giethoorn, waar u naar hartelust kunt rondsnuffelen.

Ook voor trommelstenen bent u bij MTN-Giethoorn aan het goede adres. Mooie kwaliteit voor liefhebber en therapeut. Voor velen een voordeel: u hoeft niet per kilo te kopen maar kunt ook gerust enkele stuks uitzoeken.

Een uitgebreid assortiment cabochongeslepen stenen, maar ook gefacetteerde stenen om zelf sieraden te maken. Ideaal voor iedere edelsmid.

Uiteraard vindt u in de stenenhoeve in Giethoorn ook prachtige sierstukken zoals Amethist-Geoden, Agaatplaten, Versteend Hout stammen en schijven, Bergkristal punten/groepen, edelsteenbollen, teveel om op te noemen.

Kom gerust eens kijken wat er allemaal is, maar laat u het wel van te voren even weten. Wij zorgen dat de koffie klaar staat!

 

Opaal Groen

Fraaie groene Opaal uit Kosovo
€ 60,00 incl. BTW

Amethist Geode uit Uruguay

€ 1695,00 incl. BTW

Graveyard Point Plume Agaat (Idaho USA)

Merk: Agaat Aangeslepen
Type: Graveyard Point Plume
€ 169,00 incl. BTW

Moldaviet

Bohemen,Tsjechië -Bovenloop van De Moldau
€ 18,00 incl. BTW

Aanmelden voor nieuwsbrief
E-mailadres: